Welkom bij Match & Play

Over ons bedrijf

Match & Play is de specialist in tennis- en Padel materialen. Door het optimaliseren van het materiaal bij de persoon en speelstijl streven wij naar blessurepreventie, meer spelplezier en uiteindelijk spelverbetering.

Match & Play is begonnen vanuit een eigen passie voor de tennis en padel sport. De naam Match & Play vormt gelijk de betekenis van ons bedrijf. Wij matchen (MATCH) het juiste materiaal bij jou als persoon en je speelstijl. Hierdoor wordt het spel (PLAY) en het spelplezier verbeterd.

3 Doelen die bij ons voorop staan:

  • Blessurepreventie
  • Meer spelplezier
  • Spel verbetering

Tennis en Padel zijn sporten waarbij de materialen een grote invloed hebben op jouw prestatie. Dit kan wel oplopen tot 50% invloed. Vanuit Match & Play brengen wij tennisleraren en tennissers op de hoogte wat het belang is van goed materiaal. Dit doen wij door het schrijven van blogs, het verkopen van tennis en padel materialen en het vrijblijvend advies geven over Tennis en Padel materialen. Onze webshop geeft voor iedere speler van elke leeftijd en elk niveau de mogelijkheid om het perfect passende materiaal aan te schaffen.

Vind jij het zelf lastig om het juiste materiaal te vinden, dan kan je ons altijd benaderen voor vrijblijvend advies. Om erachter te komen welk racket het beste bij je past, stellen wij testrackets beschikbaar om zelf te kunnen ervaren welk racket het beste past bij jou als persoon en je speelstijl.

Ben jij geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten en acties, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan de pagina. Ook kan je op de hoogte blijven via onze social mediakanalen. 

Ben jij een tennisleraar of zit je in het bestuur van een tennisvereniging, neem dan contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Wij leveren altijd producten en diensten op maat voor tennisscholen, tennisverenigingen en particulieren. 

Wij wensen je veel winkelplezier op onze webshop en uiteraard veel tennis en padel plezier.

Geschreven door Daan Veldhuis. – Eigenaar

Mijn naam is
- Daan Veldhuis

Als kind was ik altijd buiten, zag je Daan, dan zag je een voetbal of een tennisracket. Op mijn 5e ging ik op tennisles. Ik ben ermee opgegroeid. Mijn beide ouders waren tennissers, een echte enthousiaste tennisfamilie. Op jonge leeftijd speelde ik veel regionale toernooien, was ik dag in dag uit aan het trainen en behaalde ik mijn droom. Ik werd namelijk gescout door de Nederlandse tennisbond (KNLTB). Zo speelde ik bijna 5 jaar bij de Nederlandse jeugdselectie. Uiteindelijk heeft deze opleiding helaas niet geleid tot een professionele carrière. Het was lastig te combineren met school en ik moest voor de trainingen uren reizen met de trein op erg jonge leeftijd. Naast het reizen was het een ongelofelijke investering om bij de KNLTB te mogen trainen. Helaas was dat niet voor elk talent weggelegd.

Na 5 geweldige, intensieve en leerzame jaren ben ik teruggegaan naar mijn eigen club TC Nylan in Leeuwarden om me daar verder te ontwikkelen als getalenteerd tennisspeler. Toen wist ik al wel dat ik werkzaam wilde zijn in de sportwereld. Tussendoor heb ik even een uitstapje gemaakt naar voetbal op hoog niveau, maar uiteindelijk ben ik toch weer teruggegaan naar mijn favoriete sport. Doordat ik in de sportwereld mijn carrière wilde starten ben ik gaan studeren aan de Hanze Hogeschool in Groningen, studie Sportkunde. Tijdens deze studie heb ik mijn tennislicentie gehaald en begon ik tennislessen te geven in combinatie met studeren.

Bij Tennisschool Jetse Jongsma in Leeuwarden kreeg ik de kans om te starten als tennisleraar. Tijdens het lesgeven merkte ik dat veel spelers tennissen met verouderd of niet passend materiaal. Herhaaldelijk kwamen klachten voorbij over armblessures, zag ik dat mensen speelden met materiaal dat niet paste bij hun speelstijl, zag ik dat mensen speelden met een jarenoude bespanning en haalden veel mensen niet het maximale uit zichzelf door een belemmering van het materiaal dat niet geschikt of verouderd was.

Ik kreeg veel positieve reacties over het advies en mijn kennis op dit vlak. Hierdoor heb ik het idee van een eigen bedrijf over de verkoop en advisering van materialen uitgewerkt en dit is uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf Match & Play. Ik hou van dynamiek en ben nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van sport en zo kwam ik padel tegen. Een paar jaar geleden ben ik een keer padel gaan spelen en ik was gelijk enthousiast en overtuigd. Padel is een echt ongelofelijk mooi, snel, spectaculair en dynamisch spel. Ik heb mij direct verdiept in de padel materialen, omdat dit perfect aansluit op tennis. Match & Play geeft persoonlijk en passend advies. Wij zijn dé specialist in tennis- en padelmaterialen.

Gecertificeerde Tennisleraar  / Eigenaar Match & Play