Retouren

Retourneren bestelde artikelen

Is je aankoop toch niet helemaal zoals verwacht? Wat jammer, maar het is natuurlijk geen probleem om je bestelling terug te sturen. Vul het onderstaande retourformulier in en stuur een e-mail naar info@matchandplay.nl met daarin je ordernummer, het item wat je retour wil sturen en de reden waarom je het item terug wil sturen. Via de e-mail sturen wij de adresgegevens, zodat je het pakketjes terug kunt sturen.

 Binnen 14 dagen na ontvangst kun je je aankoop als deze aan onderstaande eisen voldoet terugsturen. Na het verwerken van je retour ontvang je een bevestiging per e-mail. Her retourbedrag zal binnen 7 dagen na verwerking worden teruggestort.  

Retoureisen:

  • De producten dienen onbeschadigd in de doos teruggestuurd te worden
  • Binnen 14 dagen na ontvangst dienen de producten terug gestuurd te worden

Retour Formulier Match & Play

Verkeerde artikel ontvangen

Controleer altijd of de artikelen die u ontvangt hetzelfde zijn als de artikelen die u heeft besteld. Mocht u per ongeluk het verkeerde artikel hebben ontvangen, dan kunt u het retour sturen (binnen 14 dagen). De kosten van het retour sturen zullen door ons worden gecompenseerd. Neem contact met ons op voor het retourneren van de artikelen via info@matchandplay.nl

Binnen 14 dagen na ontvangst kun je je aankoop als deze aan onderstaande eisen voldoet terugsturen. Print onderstaande formulier uit, vul het volledig in en voeg het bij de retourzending en originele doos en goed beschermd naar het adres hieronder. Als klant bent u verantwoordelijk voor het pakket. Na het verwerken van je retour zending, ontvang je een bevestiging per e-mail. Het retourbedrag zal binnen 7 dagen na verwerking worden teruggestuurd.

Het retourformulier is te vinden op de retourneren pagina.

De artikelen dienen in de originele verpakking retour gestuurd te worden. De retourzending dient in een gepaste verpakking verstuurd te worden.

Na ontvangst van de retourzending zal het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen binnen 7 werkdagen worden teruggestort. Het bedrag zal door ons worden teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

Het bedrag wat u van ons terug krijgt wordt gestort op uw rekening. Mocht u (deels) met een waardebon hebben betaald, dan maken wij een nieuwe waardeboncode voor u aan. Deze nieuwe code kunt u terugvinden in de factuur die per mail naar u wordt verstuurd. De code van uw oorspronkelijke waardebon is niet langer geldig.